Loading

BOPE23 - Benelux Online Print Event op 15 maart 2023, gelijktijdig met Sign & Print Expo 2023 in Evenementenhal Gorinchem (NL).

– Het Benelux Online Print Event (BOPE), oftewel het Benelux Online Print Event, is met zijn 5e editie een gevestigde waarde in de Benelux online printbranche en creëert daarmee een platform voor iedereen die met online printen te maken heeft.

Deze vijfde editie vindt plaats op 15 maart aanstaande en zal voor het eerst in haar geschiedenis net over de Belgische grens, op het evenemententerrein van Easyfairs in Gorinchem (NL) plaatsvinden. VIGC presenteert een sterk programma over e-commerce in de grafische sector op het BOPE-event, dat is uitgegroeid tot de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor al wie online printen geïntegreerd heeft of gaat integreren in zijn businessmodel. 

Met 140 aanwezigen ontving BOPE vorig jaar Europese ondernemers, CEO's, COO's en afdelingshoofden. VIGC koppelt BOPE dit jaar aan een bezoek aan Sign & Print Expo. Dit unieke concept bevordert kennisoverdracht en netwerken op het gebied van online printen tijdens een bezoek aan de bekende vakbeurs voor grafische kunsten.

Internationale experts zullen elk vanuit hun eigen perspectief inzichten delen door middel van inspirerende brancheanalyses en casestudy's door: 

- Bernd Zipper (DE), CEO Zipcon Status Quo: Online Print – Quo Vadis, lief moederschip?

- Tom Peire (BE), CEO Four Pees: Verbonden automatisering.

- Richard Askam (VK), TEDx-spreker. Verbinder. omroep. Coach: Gepersonaliseerde kinderverhalenboeken en hun online revolutie.   

- Roland Keppler (DE), CEO Onlineprinters: Kansen in de Europese printomgeving.

- Martijn Eier (NL), CEO & mede-oprichter Cloudprinter.com: De praktische en workflow-kant van het betreden van de platformeconomie.

- Ed Sander (NL), China Digital Tech-analist: E-commerce in China.

Na het BOPE-event is er een netwerkmoment waar je kennis kunt maken met het Belgian Beer Café. Hier kan je deelnemen aan een echte Belgische bierproeverij, verzorgd door professionele biersommeliers en voor sommigen misschien een welkome afwisseling van Heineken en andere Nederlandse biermerken.

Wie onbezorgd naar BOPE wil reizen, kan gebruik maken van de VIGC-busdienst (ontbijt inbegrepen). Er worden twee trajecten aangeboden: Gent-Antwerpen-Gorinchem en Leuven-Mechelen-Antwerpen-Gorinchem.

Jos Steutelings, Managing Director van VIGC en zijn team zijn alvast razend enthousiast: “We dromen al een tijdje van het idee om BOPE uit te breiden in Nederland en we zijn blij dat we in 2023 eindelijk de grens over gaan. Het is de perfecte manier om een ​​breder publiek aan te trekken. We willen ook het beste uit de dag halen door de tweede dag van de Sign & Print-show te bezoeken na het BOPE-evenement. 

Deze perfecte combinatie staat garant voor een dag vol kennis, informatie en hopelijk nieuwe perspectieven voor de aanwezigen om van 2023 weer een succesvol jaar in de grafische industrie te maken.  

Het volledige programma en de bestelgegevens voor tickets zijn beschikbaar op:

Benelux Online Print Event – ​​​​#BOPE23 – VIGC 

BOPE23
BOPE23
Add/View comments for this article →
0 Comments
user

Thu February 15th

How to get the most out...

You bought a system a while ago, how do you know you are getting your money's worth?

Wed February 14th

Designnbuy launches des...

Supercharge Your Web-to-Print Business with Unprecedented Personalization, Design Flexibility, and Efficiency

Sun February 11th

Graphic village on the ...

The recent Printing Impressions Top 300 has been an exciting study of how we see value in our industry.

Tue February 6th

Designo v1.8: revolutio...

Join Design’N’Buy for a FREE webinar and discover how their revolutionary technology DesignO V1.8 can transform your print business!

Fri January 19th

Ray stasieczko is a thr...

Keep up the good work, and accept that a stronger end-of-the-day-with-Ray will challenge you on many levels

Tue January 16th

Efficiency at its peak:...

Join DesignNBuy's webinar on Jan 23, 2024, unveiling All-in-one Web2Print 5.1 – a cutting-edge release in web-to-print solutions.

Mon January 15th

Printing impressions to...

Printing Impressions Top 300 - Revised

Tue January 9th

Launching all-in-one we...

Design’N’Buy unveils version 5.1: Elevate printing businesses with enhanced quoting and streamlined workflows for success.

Tue January 2nd

Decreasing online adver...

YouTube and Google see significant decreases in advertising revenue - consequences for Content Creators can be vast

Mon January 1st

Predictions 2024

Here Morten B. Reitoft share his predictions about 2024 - probably as wrong as always, but fun :-)